Mit érdemes tudnom?

Magyarországon rajtunk kívül tudtunkkal nincsen más cég, aki kifejezetten az eladó telkek átvizsgálására szakosodott volna. Persze tud neked segíteni az építész ismerős, akinek nincsenek rendszerei és folyamatai erre kiépítve, felhívhatod a helyi hatóságokat és naphosszat böngészhetsz az internet útvesztőjében.

Mi arra gondoltunk, hogy azoknak is megpróbálunk segíteni, akik nem tudnak megfizetni egy professzionális szolgáltatást, vagy egyszerűen csak úgy gondolják, az a biztos, amit ők maguk végeznek el.

Miért érdemes átvizsgálni a telket szakértőkkel?

Számos olyan probléma adódhat, amire először nem is gondolsz, vagy amit nem vársz. Látjuk ezt minden nap, mikor ügyfelekkel egyeztetünk, hogy minden esetben van valami, amire azt mondja: "Ezt nem gondoltam volna."

Hogyan tudunk mégis segíteni?

Ezen kívánunk segíteni. A biztonságoddal kapcsolatosan rengeteg dolgot megtehetsz magad is. Azonban ha nem vagy rutinos befektető, aki telkeket vásárol, akkor valószínűleg nincsen meg a kellő tudásod és tapasztalatod, hogy egyedül biztosan végezni is tudjad. Ezért nagyon sok anyagot tettünk elérhetővé azoknak, akik a folyamatot maguktól szeretnék megoldani.

Ezek java részt ingyenes anyagok

Néhány fizetős oktatóanyaggal és a jövőben még fogunk többet is közzé tenni. Azonban ne feledd, attól, hogy elolvasod az összes írásunkat, még nem leszel szakember. Pár cikk elolvasásától ne várd magadtól, hogy átlásd a mélyebb összefüggéseket az építési jog és a műszaki megoldások között. Nekünk ez húsz évbe telt.

Miért éri ez meg nekünk?

Ha felmerül ez a kérdés, jogos. Generál építész tervezőként és kivitelezőként napi szinten dolgozunk a szakmában. Így profitunk jelentős része azokból a tevékenységekből származik. Azonban nagyon sok esetben nekünk már tervezés során kell a rossz híreket közölnünk, így a projektek végkimenetele sokszor kiszámíthatatlan.

Ha ügyfeleink már felkészülten érkeznek és olyan területre kell dolgozzunk, amit ismerünk, netán problémamentes:

  • Gyorsabb és gördülékenyebb tervezés várható
  • Biztonságosabb nekünk is ajánlatot adni
  • Számunkra is kiszámíthatóbb lesz a fő tervezési folyamat

Így úgy gondoljuk, hogy teljesen rendben van, ha megosztjuk tudásunkat azokkal, akik erre kíváncsiak.

Hogyan tudunk segíteni neked a telekvásárlásban?